fbpx
Ny på markedet - segment i Podcasten Investering på hjernen

Er du ny på markedet?

Mange tror investering er svært. Mange tror det kræver mange penge. I Investering på hjernen vil jeg gerne tale med nye investorer og se om det er så svært. Måske skal jeg tale med dig?

En af mine lyttere på Investering på hjernen, har foreslået at jeg sætter fokus på nye investorer. Da jeg gerne vil tale til de helt almindelige investorer, lyder det som en god ide. Jeg vil derfor lave en række podcast med overskriften “Ny på markedet”, hvor jeg sætter fokus på de problemstillinger en ny investor oplever.

Derfor søger jeg deltagere til podcasten!

Er du ny på markedet?

Måske er det lige præcis dig jeg skal tale med. Jeg søger personer, der er på vej på markedet og det kunne være:

– dig der aldrig før har investeret
– dig, der har investeret via rådgiver, men som nu selv vil tage vare om det
– dig, der er i gang, og som vil dele erfaringerne fra opstarten

Men det kan også være du har en helt anden vinkel. Det kan også være du bare har nogle konkrete spørgsmål, du gerne vil have besvaret – det er der også plads til.

Jeg håber vi kan komme til at tale om mange af de stopklodser, nye investorer oplever. For investering er ikke svært! Og den vigtigste beslutning du skal tage, handler om at komme i gang! Hellere i dag end i morgen.

Skriv til mig på jens@averagejoe.dk – jeg ser frem til at høre fra dig!

Få besked når der er en ny episode

annonce

annonce

Hør den her

Du finder Investering på hjernen på de fleste podcast platforme. Blandt andet her:

SpotifyApple PodcastsGoogle PodcastsPodimo