fbpx

Salgs- og leveringsbetingelser

Aftalevilkår og oplysningspligt​

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre samt om retur- og reklamationsret.

Hulemandens ApS har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Priser

Priser på seminarer, foredrag og workshops angives som priser excl moms.

Øvrige priser er gældende udsalgspriser inkl. moms.

Betaling

Du kan betale med VISA/Dankort, VISA, VISA Electron eller Mastercard/Eurocard.

Hulemandens ApS bruger Freepay til at håndtere alle køb med kreditkort. Dine betalingskortoplysninger bliver krypterede.

Leveringsformer

Forsendelse i Danmark

Til adresser i Danmark, sender vi din bestilling med GLS.

Forsendelse til udlandet

Til adresser i udlandet, sender vi din bestilling med GLS eller PostDanmark. Du skal bemærke, at vi sender pakker til udlandet som pakke eller MAXI-brev afhængig af pakkens størrelse.

Leveringstid

Levering i Danmark

Leveringstiden er normalt max. 1-10 hverdage. Er leveringstiden længere end dette, vil det fremgå af din ordre/ordrebekræftelse, eller den efterfølgende kommunikation.

Levering til udlandet

Hvis du bestiller med levering til udlandet, vil din ordre blive afsendt inden for 1-10 hverdage, med mindre andet er oplyst af ordren/ordrebekræftelsen. Vi er desværre ikke herre over de lokale udbringningsforhold, så derfor kan vi ikke love en bestemt leveringstid ved udlandslevering!

Retur- og fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 30 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Hvis du returnerer, skal varerne være i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af fakturaen.

Fragtudgiften ved at returnere varen til Hulemandens ApS påhviler dig som forbruger. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage modtage en anvisning på det betalte beløb. Varen skal returneres til Hulemandens ApS på adressen nedenfor. Varen kan ikke returneres til afhentning!

Du kan bestille returnering via GLS her.

Afmelding kursus eller workshop

Køb af kurser eller workshop er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Afbryder eller ændrer Hulemandens kurset før den pågældende dato, refunderes hele deltagerafgiften ved ændring eller annullering af tilmeldingen eller et tilsvarende kursus tilbydes som erstatning.

Ønsker du at afmelde din tilmelding til kursus, skal dette meddeles skriftligt til hej@hulemandens.dk
Tilmelding til et kursus kan fortrydes i 14 dage fra tilmeldingstidspunktet.

Efter 14 dage er tilmeldingen bindende, og der betales fuld pris for kurset selvom deltageren ikke møder op – dog kan en kollega fra samme virksomhed overtage pladsen.

Reklamationsret

Du har to års reklamationsret. Såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig.

Har du bedt om en personlig hilsen i en bog bortfalder reklamationsretten.

Reklamationer kan meddeles ved at kontakte Hulemandens ApS på hej@hulemandens.dk. Du kan udnytte din reklamationsret ved at sende varen retur eller møde op på vores fysiske adresse og reklamere der. Vi betaler din udgift til forsendelse, hvis vi har leveret en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købesummen tilbage.

Klagemuligheder

Kan vi ikke blive enige i tilfælde af en klage, kan du som forbruger søge hjælp hos Forbrugerrådet:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, mail: cfk@kfst.dk

Du kan finde deres klagemuligheder her.

Det med småt

Aftaler med Hulemandens ApS indgås på dansk.

Når du handler fysiske varer på vore hjemmesider, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven. Hulemandens ApS gemmer ikke en egentlig kopi af aftalen mellem dig og Hulemandens ApS, men foretager alene en teknisk lagring af aftalens indhold.

Aflysning af workshop

Hulemandens ApS forbeholder sig retten til at aflyse annoncerede workshops i tilfælde af manglende tilslutning. Tilmeldte deltagere vil ved aflysning få refunderet det betalte beløb.

Aflysning skal ske 7 dage før arrangementets start.

Modpart

Shoppen drives af:

Hulemandens ApS
Kikkenborgvej 12
6000 Kolding

Tlf 93803414

CVR 36967684

Ansvarsfraskrivelse

Hulemandens ApS kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter gældende relevant lovgivning.

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer mv.

I tilfælde af prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl eller force majeure forbeholder Hulemandens ApS sig ret til helt eller delvis at annullere aftalen, eller udskyde leveringen.

Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig eller militærindkaldelse, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben af en hvilken som helst art, mangel på drivkraftmidler eller omstændigheder i øvrigt, som ligger uden for Hulemandens ApS kontrol, og som påvirker Hulemandens ApS muligheder for at opfylde sine leveringsforpligtelser.

Tvister

En eventuel tvist mellem Hulemandens ApS og en erhvervsdrivende afgøres efter gældende retspraksis og ved de almindelige regler.

Håndtering af personoplysninger

For at bestille en bog skal du som minimum oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i minimum 5 år fra udgangen af det pågældende regnskabsår. Oplysningerne gemmes, jf. bogføringslovens § 10. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i Lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse herom rettes  via e-mail hej@hulemandens.dk.

Ved at godkende disse salgs- og leveringsbetingelser accepterer du også Hulemandens ApS’ privatlivspolitik.