fbpx
Hulemandens-logo-blaa@1x

Adfærdsdesign i ledelse

Forstå adfærdsøkonomi og opnå resultater med adfærdsdesign

Brug adfærdsdesign i ledelse

Vi lever og leder i en tid med større og større krav til ledere om at kunne eksekvere strategier og drive transformationsprocesser, som mange gange medfører forandringer for medarbejderne med krav om nye processer, rutiner og generelt evne til at lære nyt.

Her kan adfærdsdesign være et ledelsesmæssigt værktøj, som ledere kan bringe i spil for at understøtte og accelerere den ønskede adfærd.

Forfatter og foredragsholder
Jens Balle

Jeg har arbejdet med adfærdsøkonomi i mere end 15 år i den finansielle sektor, hvor jeg har udviklet produkter og serviceydelser eller kommunikeret.

I 2016 udgav jeg bogen Hulemænd i habitter, der i 2019 udkom i en revideret udgave.

Jeg sikrer, at indholdet tilpasses formålet og tilhørergruppen. Formen er dog som regel den samme med god portion humor, selvindsigt, selvironi og relevant fagligt indsigt.

Jeg kan levere det dybt faglige omkring med udgangspunkt i nyeste forskning indenfor nudge, adfærdsdesign og adfærdsøkonomi eller det lette, underholdende og fagligt relevante. Det bestemmer situationen.

Skal du bruge billeder til en indbydelse – se her

Her har jeg blandt andet været

Foredrag tilpasset jer

Med mere end 30 års erfaring fra ind- og udland kan jeg relatere adfærdsøkonomien til de fleste brancher. Få et inspirerende indlæg om at bruge adfærdsdesign i ledelse.

Foredraget kan tilpasses jeres situation eller et bestemt emne I ønsker belyst.