fbpx

Du omsætter mere når du følger markedet

annonce

Bare stop med at følge med i markederne! Det er det bedste råd man kan give til de fleste investorer. For vi bliver påvirkede af de udsving vi ser – og det er ikke godt for det langsigtede afkast.

Vi lader os nemt rive med af udviklingen i markederne og det påvirker de beslutninger vi evt tager om vore investeringer. Det gælder både når markederne stiger – så bliver vi grådige og vil have mere – og især når de falder. Det er ikke i de situationer man skal træffe vigtige finansielle beslutninger.

I øvrigt er mænd værst til at omsætte for meget – det skriver jeg om her.

I videoen omtaler jeg en engelsk strateg. Han hedder Greg Davis og han har tmange års erfaring fra de finansielle markeder, og arbejder med investor psykologien og risiko hos Oxford Risk.

For selv at undgå de dårlige investeringsbeslutninger har han f eks en række regler for sine egne investeringer og beslutninger, som skal hjælpe med at forhindre ham i at dumme sig. For eksempel må han ikke tage investeringsbeslutninger i løbet af ugen. Det må han kun i weekenden, hvor markederne er lukkede og derfor ikke påvirke hans beslutning.

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, og materialet på denne blog kan ikke betragtes som en anbefaling om at købe eller sælge. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Hulemandens finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

  • Investeringsbogen Naar Hulemænd investerer

    Investeringsbog: Når hulemænd investerer

    kr. 89,00kr. 199,00
    Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Bliv en bedre investor

annonce