fbpx
Investeringsmessen Nordic Invest Camp

Foredrag om investorer og investorpsykologi

Jens Balle har mere end 30 års erfaring med de finansielle markeder. Han har rådgivet og handlet i de fleste produkter – lige fra aktier og obligationer til svin. Og så har han en dyb indsigt i adfærdsøkonomi. De to emner kombinerer han i et medrivende og underholdende foredrag, der gør tilhørende klogere (også på sig selv).

Sidder du i et pengeinstitut og skal til at planlægge et arrangement for jeres kunder, er dette foredrag et oplagt valg. Det er gennemtestet og får god feedback fra tilhørerne!

Investeringsmessen Nordic Invest Camp

“Jeg kan faktisk se i vores feedback, at dit oplæg var det der scorede den højeste tilfredshed i workshoppen!”

Erik Bork, invested.dk

Foredraget henvender sig til både nye og mere erfarne investorer og kan sagtens kombineres med et indlæg om f eks puljer eller investeringsforeninger.

– Langt de fleste investorer har brug for hjælp til deres investeringer, fortæller Jens Balle.

– Ellers går det nemt galt.

Alligevel tror mange at de sagtens kan finde ud af at investere og kaster sig ud i spekulation, der kan blive en bekostelig affære.

Vores hjerner er ikke nødvendigvis gearet til at investere, og vi begår ofte de samme fejl igen og igen. Det koster desværre penge for mange private investorer.

Dette foredrag sætter fokus på de fejl, vi typisk gør som investorer, og vi kommer desuden med input til, hvordan du kan lægge en strategi, så du forsøger at undgå at fejle.

Få indblik i de fejl vi typisk gør når vi investerer og få gode tips til at undgå dem.

Du kan læse mere om foredraget her.

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv