fbpx
En gruppe kvinder

Kvinder er bedst til at investere 🧠 👭🥇

annonce

Ny dansk analyse indikerer at kvinder er bedst til at investere. Hele 21 % har de fået i mer-afkast fra 2010-2020 viser tallene.

Nykredit har igen analyseret på danskernes investeringer. Denne gang har de kigget på forskellene mellem kvinder og mænd.

Kvinder får bedre afkast

Jeg har tidligere talt om at psykopater er de bedste investorer – er det så fordi kvinder er psykopater at de er gode til at investere?

Næppe – hør mere her:

Amerikanske data viste det samme

I 2017 lavede amerikanske Fidelity en lignende analyse af mere end otte millioner konti, der også viste at kvinder fik højere afkast end mænd. Den viste et mer-afkast på 0,40 % p.a. til kvinderne i analysen.

Deres tal viste også at mænd var 35 % mere tilbøjelige til at handle i deres depot, mens kvinderne fastholdt investeringerne. Samtidig tager kvinder mindre risici og spreder deres investeringer mere.

Som med så meget andet går dataene imod den generelle opfattelse. For Fidelity har også spurgt, hvem man tror er bedst til investeringer: Mænd eller kvinder. Her svarede kun 9 % kvinder. Tankevækkende.

Vil du vide mere?

Du kan læse Nykredits nyhed om analysen her.

Du kan læse mere om Fidelitys analyse her.

Du kan læse mere om drenge og pigers spillelyst her.

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, og materialet på denne blog kan ikke betragtes som en anbefaling om at købe eller sælge. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Hulemandens finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

  • Investeringsbogen Naar Hulemænd investerer

    Investeringsbog: Når hulemænd investerer

    kr. 89,00kr. 199,00
    Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Bliv en bedre investor

annonce