fbpx
Jens Balle har været med i podcast

Podcast om hulemænd, der investerer 🎙️

annonce

Vil du høre mere om hulemænd, der investerer, har Jens Balle for nylig deltaget i to podcasts. Hør dem her, eller hvor du plejer at høre podcasts.

Kunderejsen møder Når hulemænd investerer

Min studiekammerat, Thomas Stack, har lanceret en podcast med fokus på kunders oplevelser. Jens Balle har tidligere deltaget med udgangspunkt i hans første bog, Hulemænd i habitter. Nu blev det tid til en ny optræden og en snak om investering.

Ophelia Invest om de syv investeringssynder

Jens har også været forbi Ophelia Invest til en snak med Sarah Ophelia Møss om hulemænd og de syv investeringssynder de fleste af os begår.

Også her er der tale om et genbesøg, for Jens var forbi Ophelia Invest i 2019 men udgivelsen af Når hulemænd investerer gav anledning til et nyt besøg og en ny snak.

I begge podcasts kommer vi langt omkring hulemænd og hvordan psykologien spiller ind, når vi investerer.

Med to genbesøg kan det jo ikke være helt ringe, det Jens Balle siger. MĂĄske kan du ogsĂĄ have glæde af at høre det – og mĂĄske kan du generelt have glæde af Kunderejsen eller Ophelia Invest?

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, og materialet på denne blog kan ikke betragtes som en anbefaling om at købe eller sælge. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Hulemandens finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

  • Investeringsbogen Naar Hulemænd investerer

    Investeringsbog: Når hulemænd investerer

    kr. 89,00kr. 199,00
    Vælg muligheder

Bliv en bedre investor

annonce