fbpx
Børsen på Wall street

Alle dage er gode at investere på

annonce

Vi danskere har aldrig haft flere penge stående i bankerne. Det er en dårlig ide, for det giver ingen afkast og måske er der snart optræk til at flere skal mærke den negative rente? Det slår professor Jesper Rangvid i hvert fald på tromme for i dagens Berlingske tidende.

Det er godt, hvis bankerne i højere grad sender omkostningen ved negative renter videre til kunderne. Og jeg mener ikke, at den nuværende grænse er den rigtige. Jeg taler om et tal, der er nede på 200.000 kr., måske ligefrem 100.000 kr. eller lavere.

Jesper Rangvid, professor på Copenhagen Business School (CBS)

Men skal man så sætte dem ud at arbejde nu, spørger du måske? Vi er jo ikke ovre Covid-19 endnu og aktier er jo steget meget. Skal jeg ikke lige vente lidt?

Markettiming kan være en dyr hobby, for mens du venter på at markedet falder tilbage, risikerer du jo at det stiger igen. Så i dag er en lige så god dag at investere som i går eller i morgen! Det er tid i markedet, der betyder mest for dit afkast!

Det kan du høre mig kommentere på her:

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, og materialet på denne blog kan ikke betragtes som en anbefaling om at købe eller sælge. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Hulemandens finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

  • Investeringsbogen Naar Hulemænd investerer

    Investeringsbog: Når hulemænd investerer

    kr. 89,00kr. 199,00
    Vælg muligheder

Bliv en bedre investor

annonce