fbpx

Ekstra webinar

Kom på webinar om investering og få indblik i hvordan du bliver en bedre investor. Få et par af de råd, bogen Når hulemænd investerer giver.

Flere har efterspurgt muligheden for at komme på webinar senere på eftermiddagen, og derfor inviterer jeg nu til et nyt event:

mandag, den 17. maj kl. 17:15

Her kan du komme med ind på mit kontor og få 6 gode råd til at blive en bedre investor. Foreløbe har mere end 2.000 været tilmeldt mit webinar – du kan også nå at komme med!

Det var et sjovt og informativt webinar med mange gode pointer som især nye investorer helt sikkert bør se inden de skal ud på markedet!

Jesper Kondrup

Investering er ikke svært!

Det er hvad der sker inde i hovedet, der gør det svært. For investering handler bare om køb, slap af og bliv rig.

Men den indre hulemand kommer i vejen og får dig til at handle, hvilket er dårligt for dit afkast.

Det er det bogen og mit webinar handler om. Tilmeld dig og lær mere!

Det kommer jeg ind på

Kom med til dette spændende webinar, hvor jeg kommer med gode råd om investering og investorpsykologi. Bogen er bygget op omkring otte gode råd til investorer. På webinaret får du blandt andet disse tre råd:

Råd nummer 1: Investering er ikke svært!

Det er os selv, der gør det svært. Investering handler om at lade tiden arbejde for dig.

Råd nummer 2: Pas på de 7 investeringssynder

Vores indre hulemand modarbejder fornuften. Lær de syv typiske investeringssynder at kende og få værktøjer, der kan holde dem i skak.

Få styr på de syv investeringssynder og få bedre afkast.

Råd nummer 3: Lav en plan

Endelig kommer Jens også med værktøjer du kan bruge til at opstille spilleregler og så du kan komme i mål med dine investeringer.

Hej Jens – vil bare sige tak for super inspirende og morsomt indlæg i dag om din bog, som jeg naturligivs har investeret i . Det er længe siden jeg har siddet og grint højlydt bag skærmen 🙂 

Webinar hos Zevio

Om Jens

Jens Balle har rådgivet om investering i ind- og udland i 25 år. Efter syv år i spidsen for en af de hurtigst voksende investeringsforeninger, sprang Jens ud som selvstændig foredragsholder og forfatter i 2015, hvor han udgav bogen Hulemænd i habitter. Bogen er netop udkommet i tredje udgave.

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv