fbpx

Nyt navn. Samme indhold.

Average Joe skifter navn til Hulemandens – et navn der klarere signalerer de emner Jens Balle arbejder med i virksomheden.

Vi er alle hulemænd når vi skal træffe beslutninger. Men vi er også gennemsnitlige og det var bevæggrunden for at bruge Average Joe, der jo netop er en amerikansk betegnelse for det gennemsnitlige menneske.

– Desværre har navnet krævet mange forklaringer gennem årene, fortæller Jens Balle. Det har været mange, der ikke har kendt til den amerikanske definition.

Samtidig forbinder mange Jens Balle med hulemanden, hvilket er selvforskyldt gennem anvendelsen af hulemand i bogtitler, foredrag med videre.

Det hele startede med Hulemænd i habitter, som var et forsøg på at forklare at vi måske er moderne mennesker, men på en række områder er vi stadig hulemænd. Det blev titlen på den første bog og en række foredrag om emnet. Senere kom Når hulemænd investerer og foredrag om web-design under titlen Hulemanden Online til.

– For mange er jeg hulemanden, fortæller Jens Balle. Når min hustru går hjem fra arbejdet, siger flere af hendes kolleger “Hils hulemanden”.

Nu er den emotionelt svære, men intelligent og markedsføringsmæssigt nemme, beslutning taget. Papirerne er godkendt hos Erhvervsstyrelsen, domænet købt og indholdet flyttet.

Mød Hulemandens

Hulemandens ApS er det nye navn mens logoet har meget tilfælles med det gamle:

Til gengæld er der et nyt ansigt på sitet – nemlig Hulemandens. Han ser sådan ud:

Men indholdet der samme.

Jens Balle kan stadig bookes til foredrag om hulemanden online, hulemanden i butikken, hulemanden der investerer, hulemanden der ansætter og alt muligt andet hulemanden nu kan finde på.

Du kan stadig købe bøger om Hulemænd i habitter og Når hulemænd investerer og høre podcast om hvad der sker i hjernen, når vi investerer.

Du kan stadig finde blogs om nudging, adfærdsdesign, investering og investorpsykologi.

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv