fbpx

Højere afkast og lavere risiko med rebalancering

annonce

Bruger du rebalancering? Hvis ikke, bør du måske overveje det, for det kan føre til lavere risiko og højere afkast. Det fortæller Jens Balle mere om i en ny video.

Rebalancering handler om at “gå tilbage” til sin oprindelige porteføljesammensætning/risikoprofil. Har man en portefølje fordelt mellem aktier og obligationer, skal man efter gode aktieår sælge aktier og købe obligationer. Efter dårlige aktieår skal man i stedet købe aktier og sælge obligationer. På den måde kommer du til at købe billigt og sælge dyrt – det mange investorer gerne vil 🙂

Hør med her:

Vil du vide mere kan du også se denne video med Barry Ritholtz, hvor han også taler om rebalancering.

Kilde: Bloomberg

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, og materialet på denne blog kan ikke betragtes som en anbefaling om at købe eller sælge. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Hulemandens finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

  • Investeringsbogen Naar Hulemænd investerer

    Investeringsbog: Når hulemænd investerer

    kr. 89,00kr. 199,00
    Vælg muligheder

Bliv en bedre investor

annonce