fbpx

Mænd omsætter mere

annonce

Hvis du omsætter for meget kan det gå ud over dit afkast. Mange mænd er tilbøjelige til at vise handlekraft ved at omsætte for meget når de investerer.

Investering handler om andet end køb når det er billigt og salg når det er dyrt. Et marathon er jo heller ikke 84 spurter på 500 meter og på samme måde kan du ikke “spurte dig til godt afkast” når du investerer.

Men noget tyder på at vi mænd er værst til at omsætte for meget. Det viser en amerikansk analyse af handlen hos en onlinebroker. Forskerne tilskrev det mænds tendens til at overvurdere egne evner.

Desværre tjente de ikke på den forhøjede omsætning. Hør mere her:

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, og materialet på denne blog kan ikke betragtes som en anbefaling om at købe eller sælge. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Hulemandens finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

  • Investeringsbogen Naar Hulemænd investerer

    Investeringsbog: Når hulemænd investerer

    kr. 89,00kr. 199,00
    Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Bliv en bedre investor

annonce