fbpx

Skal præsidentvalget påvirke dine investeringer?

annonce

Det er valgår i USA og det får mange investorer og investeringsrådgivere til at følge med i amerikansk politik. Vinder republikanerne vil det være godt for virksomhederne mener mange. Vinder demokraterne er det godt for forbrugerne.

Men skal du gøre noget som aktieinvestor – kan man udlede noget generelt om præsidentvalg og deres udfald. Ikke umiddelbart – udover at aktier typisk stiger i valgår. Faktisk er aktier steget i 83 % af de amerikanske valgår!

Hvordan valg af den ene eller den anden præsident vil påvirke aktier, kan ikke forudsiges. Det samme kan siges om mange andre tilbagevendende store begivenheder, der rammer verdensøkonomien. Men alligevel bruger investorer, rådgivere og kommentatorer mange ressourcer på at prøve at forudsige udviklingen.

Men du skal ikke gøre noget ved din investeringssammensætning, hvis du har en langsigtet strategi.

Hør med her:

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, og materialet på denne blog kan ikke betragtes som en anbefaling om at købe eller sælge. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Hulemandens finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

  • Investeringsbogen Naar Hulemænd investerer

    Investeringsbog: Når hulemænd investerer

    kr. 89,00kr. 199,00
    Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Bliv en bedre investor

annonce