fbpx
Sidste kasse af første udgave af Hulemænd i habitter

Næsten udsolgt

For ikke ret mange dage siden, måtte jeg helt ind bag i lageret og hente den sidste kasse med Hulemænd i habitter. En to-årig rejse med min bog lakker mod enden.

Kort efter fik jeg en ordre på et foredrag og 60 bøger, hvilket betyder at jeg i skrivende stund kun har 8 bøger tilbage af Hulemænd i habitter.

– Hvad så, Jens Balle, spørger jeg mig selv. Skal der laves genoptryk eller stopper det så her?

Det har jeg ikke fundet svaret på endnu, for jeg er jo selv-udgiver. Det betyder jeg lige selv skal stå for det hele omkring bestilling, opsætning, ISBN og så videre.

Dejligt foredrag forrige mandag og jeg er begyndt på bogen for anden gang. En af de få bøger, som jeg mener at jeg bør læse en gang om året 🙂

Ove – lykkelig ejer af to Hulemænd i habitter

Men jeg pønser på lidt ideer, der kan gå i flere retninger. Måske en ny bog med fokus på investeringer – det har jo været en væsentlig del af mit liv i mange år. Eller en revideret version af Hulemænd i habitter, med lidt ajourføring og måske grafisk opfriskning.

Udover den selv-realisering, der ligger i at få skrevet den bog, jeg længe har drømt om at skrive, har muligheden for at skrive forfatter på CV’et åbnet nogle døre.

Jeg har holdt foredrag i fora, jeg aldrig troede ville finde adfærdsøkonomi spændende. Jeg får mere for mit foredrag nu, end før jeg skrev bogen. Jeg bliver kontaktet af journalister, der vil have ekspert-kommentarer.

Fordeling af salg af Hulemænd i habitter

Så har du en lignende drøm om at skrive om et emne, hvor du har ekspertviden, er det bare med at komme i gang. Og med en web-shop samt distribution via DBK til boghandlere – og det er faktisk end del, der er gået ind i boghandler over det ganske land og har spurgt efter min bog – kan man også komme ud til markedet.

Men jeg indrømmer også gerne, at værdien skal findes i selv-realiseringen, ikke i det økonomiske resultat. Man bliver ikke rig af at udgive bøger i Danmark.

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv