fbpx

Ny udgave af Hulemænd i habitter

Som du måske kan huske, måtte jeg i efteråret melde udsolgt på min bog, Hulemænd i habitter. Nu er en ny og forbedret udgave på vej til trykkeren.

Jeg havde egentlig ikke planlagt at genudgive min bog, men en række henvendelser fra boghandlere og interesserede fik mig på andre tanker.

Jeg har derfor brugt de mørke vintermåneder på at gennemgå Hulemænd i habitter og opdatere hvis nødvendigt. Det har blandt andet ført til fire nye kapitler, der giver dig:

  • værktøj til at sælge til dine kunder
  • input til at investere din opsparing
  • ideer til selv at undgå nogle af de fejl, vi typisk begår

Det betyder, at en ny og forbedret udgave snart kan købes i diverse boghandler, på nettet og naturligvis også i min egen webshop.

20 % rabat i begrænset periode

For at fejre det, giver jeg en rabat på forudbestillinger – mod normalt kr. 245,- kan du bestille bogen til kun kr. 195,-!

Du kan bestille din bog ved at klikke her. Men husk tilbuddet er kun gældende i en begrænset periode.

Adfærdsøkonomi over det hele

Siden første udgivelse af Hulemænd i habitter er adfærdsøkonomi blevet stadig mere udbredt. Jeg siger ikke, at der nødvendigvis er sammenhæng, men stadig flere anvender nu adfærdsdesign og/eller nudge i omgangen med deres interessenter.

Viden om vores måder at træffe beslutninger på – og især om de fejl vi typisk gør på vejen til en beslutning – er værdifulde værktøjer i dagligdagen for mange virksomheder. Ved at optimere indretningen i en butik eller en webshop, kan man nemlig øge omsætningen. Eller man kan få bedre respons på nyhedsbreve ved at optimere designet. Eller man kan få medarbejdere til at vælge sundere, ved at indrette virksomheden anderledes.

Mulighederne er mange og interessen vokser stadig.

Uddannelse på vej

Derfor er jeg også gået sammen med IBC i Kolding om at planlægge en uddannelse i adfærdsdesign. Mere om det inden længe….

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv