fbpx
Jens Balle klar til webinar

Nyt webinar om investering

annonce

Nu kan du igen komme gratis på webinar om investering og investorpsykologi hos Zevio.

Under overskriften Når hulemænd og hulekvinder investerer kan du få værdifulde input til investorer ganske gratis hos Zevio og Aktiedysten.

Tirsdag den 8. februar kl 15:00-16:00 fortæller Jens Balle om sin viden om investering. Efterfølgende kan du prøve kræfter med de finansielle markeder på en sikret bane, hvis du melder dig til dysten hos Aktiedysten.

Webinaret beskrives således:

Når hulemænd og hulekvinder investerer

Investering handler bare om køb, slap af og bliv rig, men den indre hulemand kommer i vejen og får dig til at handle, hvilket er dårligt for dit afkast. Det kan Jens Balles nye bog, Når hulemænd investerer, hjælpe dig med at få styr på!

Jens Balle har 30 års erfaring med de finansielle markeder og 15 år med investorpsykologi og adfærdsøkonomi. Investering er ikke svært! Det er hvad der sker inde i hovedet, der gør det svært.

Kom med til dette spændende webinar, hvor han kommer med gode råd om investering og investorpsykologi. Du får blandt andet disse tre råd:

 • Råd nummer 1: Investering er ikke svært!: Det er os selv, der gør det svært. Investering handler om at lade tiden arbejde for dig.
 • Råd nummer 2: Pas på de 7 investeringssynder: Vores indre hulemand modarbejder fornuften. Lær de syv typiske investeringssynder at kende og få værktøjer, der kan holde dem i skak. Få styr på de syv investeringssynder og få bedre afkast.
 • Råd nummer 3: Lav en plan: Endelig kommer Jens også med værktøjer du kan bruge til at opstille spilleregler og så du kan komme i mål med dine investeringer. Falling to plan is planning to fail.

Jens Balle har rådgivet om investering i ind- og udland i 25 år og blandt andet medvirket i millionærklubben, Ophelia Invest og R4DIO Overskud. Efter syv år i spidsen for en af de hurtigst voksende investeringsforeninger, sprang Jens ud som selvstændig foredragsholder og forfatter i 2015, hvor han udgav bogen Hulemænd i habitter. Bogen er netop udkommet i tredje udgave.

Prøv kræfter med investering

Prøv det risikofrit og vind fede præmier samtidig!
Webinaret præsenteres i samarbejde med Aktiedysten, så der vil selvfølgelig også blive afviklet en konkurrence, hvor du kan vinde fede præmier og prøve din nye viden af risikofrit!

Aktiedysten er en simulation af rigtige aktiemarkedskurser, men med fiktive penge. Hos os kan du: 

 • Dyste mod venner og bekendte i private aktiedyste
 • Du kan øve dig i at investere med fiktive penge, men rigtige aktiekurser og opnå handelserfaring
 • Dyste med i offentlige præmiespil og vinde fede præmier

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, og materialet på denne blog kan ikke betragtes som en anbefaling om at købe eller sælge. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Hulemandens finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

 • Investeringsbogen Naar Hulemænd investerer

  Investeringsbog: Når hulemænd investerer

  kr. 89,00kr. 199,00
  Vælg muligheder

Bliv en bedre investor

annonce