fbpx
Kravle eller springe ind i markedet?

Springe i eller kravle ned ad stigen?

annonce

Vi danskere har stadig mange penge stående på konti. Nogle af dem venter måske på at blive investeret i aktier – men hvilken strategi skal man vælge i øjeblikket?

Måske er du også en af dem, der har penge stående i banken? Det kan være du også overvejer om nogen af dem skal investeres i aktier? Men efter store fald – som vi jo har oplevet i 2022 – er det ikke nemt at købe. Heller ikke selvom vi gerne vil købe billigt og sælge dyrt, når vi investerer, for psyken kommer i vejen. Det kan du læse meget mere om i Når hulemænd investerer!

Fear / Greed Behavior Gap

Ingen kan forudsige!

Mange prøver hver dag at forudsige udviklingen på de finansielle markeder – få lykkes med det. Og de få er som regel mere heldige end dygtige, viser det sig senere. Derfor er det ikke muligt at ramme bund og top og du bør i stedet bruge andre værktøjer.

Et godt værktøj er “at investere løbende”, hvor man ikke tager udgangspunkt i markedets øjeblikkelige situation. I stedet følger man den plan man lagde.

Hør om et af disse værktøjer her:

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, og materialet på denne blog kan ikke betragtes som en anbefaling om at købe eller sælge. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Hulemandens finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

  • Investeringsbogen Naar Hulemænd investerer

    Investeringsbog: Når hulemænd investerer

    kr. 89,00kr. 199,00
    Vælg muligheder

Bliv en bedre investor

annonce