fbpx

Tiden er med aktieinvestorer

annonce

Mange investorer har for lav risikoprofil. De er bange for udsvingene på aktier og har derfor for få, eller afventer et godt købstidspunkt. Men de glemmer at tiden arbejder for aktieinvestorer.

Tid i markedet er vigtigere end markettiming – det skrev jeg blandt andet om i en artikel om perfekt markettiming. Det kunne ikke hjælpe investorerne der måtte se sig slået af den passive investorer, der bare købte og beholdt.

Lige nu har vi danskere også sat ny rekord i indestående på konto i danske banker. Penge der lige så stille bliver mindre værd – blandt andet fordi flere og flere banker indfører negative renter.

Har du en tidshorisont på bare 3-5 år er aktier slet ikke så farlige. Det forklarer jeg i denne video:

Beregningerne baserer sig på det ledende amerikanske aktieindeks S&P 500 i perioden 1988 til 2019. Grafen herunder viser afkastet pro anno for et, tre, fem, ti, femten og tyve år.

Aktier kan svinge en del på kort sigt, derfor skal du huske at zoome ud og tage de langsigtede briller på.

Grafikken og beregningerne fra stammer fra Falcon Fondsmæglerselskab.

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, og materialet på denne blog kan ikke betragtes som en anbefaling om at købe eller sælge. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Hulemandens finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

  • Investeringsbogen Naar Hulemænd investerer

    Investeringsbog: Når hulemænd investerer

    kr. 89,00kr. 199,00
    Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Bliv en bedre investor

annonce