fbpx
Framing af Hulemænd i habitter

Åbent foredrag i Kolding

5. april er der mulighed for at komme til foredrag om din indre hulemand (eller kvinde). Det sker på hyggelige Tobbers Kaffebar i Kolding og bortset fra den kaffe og de kager I køber er det ganske GRATIS!

Vi tager dagligt mere end 200 beslutninger. Bare om madvalg. Dertil komme alle de andre. Selvfølgelig kan vi ikke gennemtænke alle valg lige godt og naturligvis foretager vi nogle af valgene på rutinen.

Eller også bruger vi nogle af de indbyggede værktøjer vi har, der virkede så godt da vi var hulemænd og kvinder på savannen. Men passer de til vores hverdag i dag?

Det er emnet for et anderledes foredrag på Tobbers Kaffebar i Kolding med Jens Balle. Her bliver ingen PowerPoints og tilhørerne sidder i de bløde lænestole og sofaer, mens foredragsholderen fortæller.

– Det bliver interessant at holde en anden slags foredrag, siger Jens Balle. PowerPoints bliver nemt en støttepædagog, så jeg må prøve at se hvordan jeg holder den røde tråd i foredraget uden.

Efter foredraget vil det være muligt at stille spørgsmål og købe bogen Hulemænd i habitter. Du kan endda få en hilsen i fra forfatteren!

Der er begrænsede pladser på Tobbers Kaffebar – så bestil allerede nu et bord! Se mere her hos Tobbers Kaffebar.

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv