fbpx
Giv viden i julegave

Brug Hulemænd i habitter som gave – også i julen

Julen står for døren og måske kender du en, der vil have glæde af Hulemænd i habitter?

Hulemænd i habitter som gave

Jeg har efterhånden fået en del ordrer på Hulemænd i habitter, som skal bruges som gave. De fleste givere er tidligere læsere, der vil give en god oplevelse og god viden videre.

På denne tid på året er det naturligt at tænke på julegaver. Men bogen kan også bruges i andre sammenhænge. Brug den for eksempel som en personlig receptionsgave, der stikker ud blandt alle flaskerne på gavebordet!

Mange kan blive klogere

Du tror måske, at bogen kun henvender sig til finansfolk, da det er min baggrund. Men i virkeligheden henvender den sig til alle. For vi er jo alle forbrugere, forældre, ledere eller beslutningstagere. Ved at få indblik i de faldgruber vi ofte falder i, kan du blive bedre til at tage beslutninger.

At det er en bog mange kan få glæde af er denne tilbagemelding et godt eksempel på. Den kommer fra en, der fik bogen til en reception:

Normalt læser jeg ALDRIG bøger, men da jeg fik Hulemænd i habitter i gave skulle den have chancen. Den er let og læse, indeholder mange gode eksempler og giver stof til eftertanke. Varm anbefaling her fra!

Få en hilsen i bogen

Signeret udgave af Hulemænd i habitter

Vil du gøre gaven mere personlig, skriver jeg gerne en hilsen til modtageren i bogen. Du skriver blot vedkommendes navn og anledningen for gaven – så skriver jeg en hilsen inden jeg sender den.

Jeg kan også sende bogen direkte til modtageren – du skal blot oplyse en anden forsendelsesadresse ved check out.

Du kan bestille bogen her – husk at skrive i bemærkninger på checkout, hvis jeg skal skrive en hilsen i bogen:

http://hulemaendihabitter.dk/produkt/hulemaend-i-habitter/

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv