fbpx
Investeringsbog på en reol

Forfriskende sympatisk investeringsguide

Bogen Når hulemænd investerer har netop fået en lektørudtalelse fra data- og it-virksomheden DBC, der producerer og digitaliserer metadata til de danske biblioteker. DBC har en række lektorer tilknyttet, der læser nye udgivelser og anmelder disse for biblioteker.

Anmelder Carsten Güllich-Nørby indleder sin anmeldelse med ordene:

“Alle, der investerer i aktier eller som overvejer det, får her inspiration, konkrete værktøjer og gode råd, så man undgår at reagere som en ren hulemand, fx alene styret af følelserne.”

Altid rart når andre også kan se, at det her er en bog, der henvender sig til alle. Hvad enten du er nybegynder eller har investeret i +30 år, er der gode råd at hente. Hvad enten du har flere milliarder eller du vil starte en månedsopsparing, er der gode råd at hente.

Carsten Güllich-Nørby afslutter sin anmeldelse sådan her:

“Forfriskende sympatisk investeringsguide, som kombinerer forfatterens viden og erfaringer med cases, citater og eksempler fra den finansielle verden.”

– Et af mine mål med bogen, var at formidle investering, så alle kunne forstå det, udtaler forfatter Jens Balle. Det lader til at være sket!

Siden udgivelsen i maj, har mere end 700 købt Når hulemænd investerer.

Udtalelse fra lektør om investeringsbog

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv