fbpx
Vind Jens Balle i en aktiedyst

Du kan vinde mig!

Jeg har netop afholdt et webinar og Q&A sammen med Aktiedysten, Zevio og LearnX. I forlængelse af dette kan du deltage i en aktiedyst, hvor jeg er en af præmierne.

Hvor meget kan du få 100.000 til at vokse til på 36 dage?

Det er opgaven i det aktiespil, vi starter 12. oktober. Du kan investere i aktierne fra en række lande samt en bred vifte af råvarer. Alt værdisættes i forhold til den faktiske udvikling, og du får altså en god mulighed for at prøve kræfter med investering.

Hovedpræmien er personlig sparring med Jens Balle omkring din investeringsplan.

Investeringscoach – nyt koncept på vej

– Det er et nyt koncept jeg er i gang med at udvikle, fortæller Jens Balle. Jeg har fået flere henvendelser fra læsere af Når hulemænd investerer, der gerne vil sparre omkring investeringer.

Har man ikke stor erfaring med investering, kan det virke vanskeligt og uoverkommeligt. Men det er det slet ikke – investering er nemt! Gennem dialog vil Jens forsøge at gøre investering let forståeligt og gøre det muligt for dig at komme i gang.

– Jeg kan tilbyde uvildig sparring omkring din investeringsplan, så du får bedre mulighed for at give dine rådgivere modspil og får tænkt det væsentlige igennem.

Læs mere om investeringscoach her.

Tilmeld dig allerede nu

Som nævnt starter spillet først 12. oktober, men du kan allerede nu tilmelde dig, og få mulighed for at vinde en af hovedpræmierne:

  1. Personlig sparring med Jens Balle
  2. 2.000 kr + Når hulemænd investerer
  3. 1.000 kr + Når hulemænd investerer

Derudover vil det hver uge være muligt at vinde en spurtpræmie på 500 kr.

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv