fbpx
Artikel i Økonomista

Artikel i Økonomista

Endnu en gang har jeg fået lov til at skrive om investorpsykologi i Mille Skjold Madsens finansielle magasin, Økonomista.

Det er efterhånden mange år siden, jeg mødte Mille på Twitter. Dengang skrev hun om sin økonomi under overskriften Funny Finans, som også var titlen på hendes blog.

I dag driver og udgiver hun magasinet Økonomista, der skriver om økonomi og kommer med gode råd, du kan bruge i hverdagen. Ikke på den måde man kunne opleve i Penge og Privatkøkonomi, hvor man kunne finde artikler om at spare 11.000 på sin indregistrering af en Ferrari eller hvordan man kan spare topskat.

Mille og dem hun interviewer kommer derimod med gode råd til helt almindelige danskere. Hvordan investerer man – også hvis man kun har en lille formue? Hvordan optager man realkreditlån? Find balancen i julens mange udgifter? For blot at nævne et par eksempler fra det seneste magasin.

Du kan læse mere om Økonoista her.

Starterpack investering
Se mere på @bedreinvestering på Instagram

Vil du købe en artikel?

Jeg har haft mulighed for at skrive artikler i de tre udgivelser af Økonomista (og faktisk også på Funny Finans). Så Mille må kunne lide det jeg skriver.

Kan du også bruge input om adfærdsøkonomi, nudge, adfærdsdesign, investorpsykologi eller lignende i et magasin, på en blog eller andet, er du velkommen til at kontakte mig. Så kan vi drøfte mulighederne.

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv