fbpx
Interview/udtalelse

En god og en dårlig i Børsen

Blev kontaktet af Børsen forleden. De var på vej med et nyt fast indlæg om penge, som de meget opfindsomt har kaldt Penge. Der skulle i dette indlæg være et segment om en persons bedste og dårligste investering.

Om jeg ville være med til det?

Det tænkte jeg lidt over og valgte så at sige ja. Havde en ide om at det ville være en spalte eller lignende. Det undrede mig derfor, da de ville sende en fotograf forbi. ‘Sådan noget kjøwenhavneri,’ nåede jyden at tænke, men det skulle de have lov til.

Det viste sig at de havde en helt side i tankerne kunne jeg forstå, da jeg i morges vågnede op til et venligt opslag på Facebook fra en god ven.

Artikel i Børsen

Hvad skulle jeg så nævne som bedste eller dårligste? Det tænkte jeg en del over. Skulle jeg nævne en malaysisk sten-aktie jeg investerede i mens jeg var trainee i Børs Syd (Sydbank)? Den steg hurtigt over 200 % så det var da en OK god investering. Men det kunne man jo ikke lære noget af.

Eller skulle jeg, som den dårligste, nævne da jeg i vinteren 2014 var talsmand for Demetras – skulle det vise sig – fejlagtige salg af aktier. Det var en dårlig investering målt på afkast men det var i høj grad en god investering i forhold til den lagte strategi.

Eller skulle jeg nævne den gang jeg reddede de danske kunder i Swedbank i Luxembourg for et fald på næsten 90 % i Ericsson. Det tjente de jo ikke på – men de sparrede en helt masse.

Der har været en del at vælge imellem efter mere end 28 på de finansielle markeder. Men jeg valgte at gå i en anden retning og i stedet pege på nogle bøger, der har haft stor betydning for min karrieres udvikling og en investering, der ikke var dårlig i kroner øre, men som kostede på bekymringskontoen.

Artiklen er naturligvis bag betalingsvæg – se den i Børsen her, hvis du har abonnement.

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv