fbpx
Investeringsmessen Nordic Invest Camp

Investeringspsykologi på Nordic Invest Camp

Man er vel ung med de unge, så jeg er glad for at kunne fortælle at jeg skal deltage på Nordic Invest Camp.

Nordic Invest Camp tager kampen op mod Dansk Aktionærforening, der ellers næsten har haft monopol på, at arrangere investeringsmesser i Danmark. Så det er rart med et nye tanker og ideer, for Nordic Invest Camp er Danmarks nye investerings festival, og alle er inviteret!

Investorpsykologi

Jeg deltager som samarbejdspartner, og jeg håber meget at se dig i workshoprummet, når jeg taler om investorpsykologi. Jeg har to sessioner, med disse arbejdstitler:

  • Hvilke fælder lægger min hjerne for mig? kl 11:30
  • Hvordan undgår jeg at dumme mig når jeg investerer? kl 14:00

(Tidspunkter er foreløbige)

Investerings-festivalen varer fra kl. 8-24 lørdag den 23. marts. Du kan skræddersy dagen, præcis som du ønsker, og der er er garanti for, at du bliver både udfordret og inspireret hele dagen. Køb din billet med early bird rabat her: www.nordicinvestcamp.dk

Du kan droppe ind og ud til en begynder-workshop og få det basale på plads, i speed dating rummet kan du tale med en rådgiver, og lave en plan der passer dig. I trader-rummet kan du få tips fra dygtige daytradere, og på den store scene kan du hele dagen blive klogere gennem foredrag, paneldebatter og interviews med de mest toneangivende på feltet.

På Nordic Invest Camp kombineres økonomi og læring med musik, networking og fantastisk stemning. Kom med til årets event for private investorer. Det bliver både oplysende, festligt og sjovt -læs mere her.

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv