fbpx
Onlinekursus i nudging og adfærdsdesign

Jens Balle lancerer onlinekursus i at bruge nudging og adfærdsdesign

annonce

Alle kan bruge viden om nudging i deres kommunikation. Det tror Jens Balle på og nu vil han udbrede viden om nudging og adfærdsdesign endnu mere. For alle har brug for et venligt puf!

Nu går hulemanden online

Jens Balle underviser i dag rundt omkring i virksomheder, på IBC Kurser og Konsulenthus i Kolding og hos Montus, men han vil gerne længere ud. For alle kan have glæde af at kunne bruge nudging og adfærdsdesign i deres kommunikation.

Hvad enten det er kolleger, der skal huske sikkerheden eller det er kunder, der gerne må købe varer, er det en god ide at kunne tale til det irrationelle i os mennesker.

Det kan alle nu lære via onlinekurset Nudging og adfærdsdesign, som består af syv moduler og mere end fem timers videolektioner. Via en gennemgang af teorien, modeller og en række virkelige cases, får deltagerne indsigt i nudge og adfærdsdesign i organisationer og virksomheder.

Målgruppen for Nudge Kursus

Nudge Kursus er for alle, der arbejder med kommunikation. Hvad enten du vil påvirke kolleger, gæster, klienter eller kunder, kan du bruge nudge og adfærdsdesign. Det virker i både offentlige og private virksomheder.

Jeg har allerede haft mange typer af organisationer på kursus. Lige fra forsvaret til iværksættere. Fra store børsnoterede virksomheder til mindre familieejede. Fra kommuner til foreninger. Fra børnehaver til revisionsfirmaer.

De bruger i dag nudge til:

 • Kommunikation
 • Salg
 • Ledelse
 • Forandringsprocesser

Kurset giver dig grundliggende indsigt i teorien og værktøjer du kan bruge i hverdagen. Du behøver ikke vide noget om nudge eller adfærdsdesign inden du starter.

Er du allerede i gang med nudging og har deltaget i kurser, webinarer eller workshops er du ikke i målgruppen. Har du læst en masse bøger – nationale såvel som internationale – om adfærdsøkonomi, er du heller ikke i målgruppen.

Nudge Kursus er for begyndere og letøvedeDu får indsigt i området og lærer at arbejde med nudging og adfærdsdesign i din hverdag. Du får også input til, hvor du kan hente yderligere viden.

Det startede for 20 år siden

Under dot-com krisen i starten af dette årtusinde, sad Jens Balle som investeringsrådgiver i en bank i Luxembourg. Det var ikke den første krise han oplevede – og det skulle vise sig heller ikke at være den sidste. Den måde han så investorer agerer på, gav ham lyst til at lære mere om psykologien i markedet. For investorerne var bestemt ikke så rationelle, som lærebøgerne på universiteter og handelshøjskoler, vil have deres studerende til at tro.

Det førte til selvstudier og en vedvarende interesse for adfærdsøkonomi, som er overskriften for emner som nudging, adfærdsdesign og investorpsykologi. En interesse der fangede ham så meget, at han i 2015 vendte den finansielle verden ryggen og siden har formidlet viden om menneskers adfærd.

Det er blevet til mange foredrag rundt omkring i landet, undervisning på IBC Kurser og Konsulenthus i Kolding og optræden som ekspert hos en række medier.

Foredrag i hele landet

Tiden med foredrag om adfærdsøkonomi har bragt Jens Balle rundt i det meste af landet og han har besøgt mange forskellige typer kunder. Lige fra store offentlige institutioner til små erhvervsvirksomheder. Fra Danmarks rigeste til netværksgrupper for iværksættere.

– Jeg får stadig et kick ud af at formidle min viden om adfærdsdesign og nudging, fortæller Jens Balle. Nu kan jeg komme endnu længere ud.

Det startede som en interesse for investorpsykologi, blev til en blog på JyllandsPosten om adfærdsøkonomi og siden til en foredrags- og undervisningsvirksomhed.

Udover kursus og foredragsaktiviter udgav Jens Balle i 2015 Hulemænd i habitter, der siden er udkommet i en revideret og udvidet udgave. I 2021 udgav Jens Balle desuden Når hulemænd investerer, der ramte ind i en stor interesse for investering og derfor allerede er solgt i mere end 1.500 eksemplarer.

Du kan finde flere informationer om kurset på https://nudge-kursus.dk.

Få mail når der er nyt​

Lær mere om adfærdsøkonomi

 • Cover til Hulemænd i habitter af Jens Balle

  Hulemænd i habitter – 3. udgave

  kr. 99,00kr. 199,00
  Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

annonce

Leder du efter noget specielt?

Andre blogs om nudge og adfærdsdesign