fbpx
Når hulemænd investerer som e-bog

Når hulemænd investerer nu ude som ebog!

Nu er det muligt at læse Jens Balles bog om investering, Når hulemænd investerer, som ebog. Køb den på bedreinvestering.dk eller hos en boghandler på nettet.

Har du ventet på at kunne læse Når hulemænd investerer på din smartphone eller tablet, behøver du ikke vente længere. Skynd dig ind på bedreinvestering.dk og find bogen som ePub – så er du hurtigt i gang med at læse!

Når hulemænd investerer har fået stor opmærksomhed fra investorer i det ganske land. Det har betydet at bogen allerede er solgt i næsten 600 eksemplarer og har flere gange været på bestseller-lister hos web-boghandlere.

– Det er dejligt, at nogen gider læse med, siger bogens forfatter, Jens Balle.

Investering er populært

Det går godt i den danske økonomi, og Corona har mindsket mulighederne for at bruge penge i en periode. Det gør at danskerne har et rekordstort indestående i danske banker.

Rigtig mange bliver investorer eller investerer mere i øjeblikket. Det bekræftes blandt andet af tal fra Finans Danmark, der viser at danske investorer har købt investeringsfonde for mere end 47 mia. i de første syv måneder af 2021.

Mange har brug for værktøjer til at investere eller viden til at gave deres rådgivere, kvalificeret modspil. Derfor er der også interesse for investeringslitteraturen, og med sit fokus på investorpsykologien har Når hulemænd i habitter ramt ned i uafdækket område.

– Jeg har fået meget feedback fra læsere og har også oplevet bogen delt og anbefalet på sociale medier henover sommeren.

– Det luner når læsere deler billeder fra ferier rundt omkring, hvor de nyder solen OG Når hulemænd investerer, slutter Jens Balle med et stort smil.

Nu er det blevet lidt lettere at pakke Når hulemænd investerer i feriebagagen – smartphonen har de fleste jo alligevel med.


Ebogen Når hulemænd investerer har ISBN: 978-87-998487-5-1

Bogen er skrevet af Jens Balle

Den er udgivet som ePub 3.0 og kan derfor læses i de fleste ebogs-læsere.

Bogen kan distribueres via Pubhub og kan købes hos de fleste web-boghandlere og på både bedreinvestering.dk og hulemaendihabitter.

Vejledende pris er 149,- DKK

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv