fbpx
Der laves podcast

Aktieskolen om investorpsykologi

Jeg har været et smut i København, hvor jeg besøgte Euroinvestor. De har en podcast kaldet Aktieskolen, som giver lytterne viden om en række emner indenfor investering. Nu kan man også lære lidt om de syv investeringssynder derinde.

Man skal ikke sige, at vi jyder ikke kan tage hurtige beslutninger. Jeg fik en besked fra Euroinvestors chefredaktør Simon Richard Nielsen mandag aften og tirsdag middag stod jeg klar i studiet. Nu har der jo altid været kortere fra Jylland til København, end der er omvendt, så for mig var det bare normalt 🙂

Vi fik en god snak om investering og de syv investeringssynder, som jeg gennemgår i min bog, Når hulemænd investerer. Du kan høre det hele her – eller finde podcasten, hvor du ellers hører den slags.

Logo for Euroinvestors podcast Aktieskolen

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv