fbpx
Når hulemænd investerer - årets julegaveide

1.000 solgte Når hulemænd investerer

Interessen for investering er stor i disse tider. Og heldigvis er interessen for at lære mere om at investere også stor.

I denne uge passerede Jens Balle 1.000 solgte af Når hulemænd investerer. Et antal han ikke havde turdet håbe på, da det første oplag skulle bestilles.

– Mit eget succeskriterie var at sælge 250 det første år, siger Jens Balle. Men heldigvis lyttede jeg til fru Balle, som selvsikkert mente jeg sagtes kunne sælge 1.000 inden jul!

Hun fik heldigvis ret og stigende efterspørgsel frem mod jul, vidner om stor interesse for at putte investeringsinformationer under juletræet.

Bogen er for alle – både mænd og kvinder

Når hulemænd investerer henvender sig til alle typer investorer. Både dem med store formuer og dem med små. Både dem der har investeret længe og dem, der lige er startet. Og trods titlens anvendelse af ordet “hulemænd” henvender den sig også til kvinder!

– Desværre misforstår nogle titlen til at bogen primært henvender sig til mænd, fortæller Jens Balle. Men det er helt forkert, hulemænd henviser blot til, at vi stadig bruger nogle af de værktøjer hulemanden havde brug for.

Det har mange fundet ud af og det afføder en del positiv feedback. For eksempel har en læser meget rammende skrevet sådan her på Truspilot:

“Jens har din ryg og skridt for skridt for skridt lærer han dig, hvordan du kan få dine penge til at vokse i stedet for at blive mindre værd. Han gennemgår vores naturlige instinkter, som kan være gode i mange sammenhænge i livet, men ikke nødvendigvis er det på aktiemarkedet. Udover at hjælpe dig til at blive en bedre investor, så giver det en større bevidsthed om nogle af vores psykologiske træk og gør dig klogere på dig selv.”

Kristoffer Meinert

Det er netop en af de konklusioner Jens Balle gerne vil have frem med sin bog. Investering er ikke svært. Det er os selv, der nogen gange gør det svært.

Giv en gave, der bliver ved med at give

Bogen Når hulemænd investerer er god som julegave til dine forretningsforbindelser, kunder, kolleger eller bare dem du holder af. For den kan bruges som opslagsværk til at styrke dine investeringer – og alle bør jo investere!

– Så må jeg jo overveje om næste oplag skal hedde Når hulemænd og -kvinder investerer, slutter Jens Balle.

#investeringerikkesvært

Er Når hulemænd investerer årets gaveide?

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv