fbpx
Jens Balle deler julepakker ud

Et lille bidrag i julen

Julen er hjerternes fest, og også en tid for uddeling af gaver. Average Joe har igen valgt at støtte et godt formål med et lille beløb op til jul.

Logo for Dansk Folkehjælp - støt julehjælpen

I denne søde juletid, er det vigtigt også at tænke på alle dem, der ikke har så meget. Derfor har jeg i Average Joe valgt at støtte op om Dansk Folkehjælps uddeling af julepakker til enlige forsørgere.

Selvom Average Joe bygger på kapitalistisk tilgang, med viden om de finansielle markeder, investering, investorpsykologi, adfærdsdesign og nudging, så vil vi også gerne støtte op om dette initiativ.

For skellet mellem rig og fattig i Danmark bliver større og større. Blandt andet også af udviklingen på de finansielle markeder, hvor familier under fattigdomsgrænsen ikke deltager.

I 2020 modtog mere end 14.400 enlige forsørgere hjælp fra julehjælpen i hele Danmark, og i 2021 forventer man endnu flere ansøgere.

Tirsdag den 14. december blev julen sluppet løs i Kolding, hvor Jens Balle deltog i uddeling af ca 220 julepakker – se billedet.

– Det var en fornøjelse at mærke glæden hos modtagerne, når de gik med fire propfyldte bæreposer med madvarer, fortæller Jens Balle. Det gav klart indtryk af, at pakkerne faldt på de rigtige steder.

Udover en masse madvarer, får modtagerne også et gavekort, til køb af gaver til børnene.

Dansk Folkehjælps julepakker baserer sig på bidrag fra private sponsorer. Hver enkelt pakke har en værdi på kr. 1.800 – du kan også nå at hjælpe! Skynd dig over til Dansk Folkehjælp og giv et bidrag – følg dette link.

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv