fbpx

Ekspert i magasin fra Koncenton

Under overskriften “Mange vil gerne involvere sig, men kan ikke bidrage med en disse” kommer jeg med gode råd til nye og gamle investorer.

Sidst på foråret fik jeg en henvendelse fra Jannik Brinch fra Koncenton, om at komme med udtalelser om investering i deres investormagasin, Fundament. Koncenton udbyder ejendomsprojektor, men jeg tror at mange af mine generelle investeringsråd også kan bruges på den aktivklasse, så det blev et ja fra min side.

Næste step var et interview og en fotosession med Christoffer Håkansson og nu er artiklen ude. Du kan downloade hele magasinet her eller du kan læse en webversion af interviewet med mig her.

Kan du også bruge en hulemand til at udtale sig om investering eller nudging? Ring på 93803414 eller brug formularen under kontakt.

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv