fbpx
Mobile phone addiction

Tid til nye telefonvaner?

annonce

Mobile phone addiction

Når jeg går i seng, tager jeg lige en ordentlig rundtur på min telefon eller iPad. Jeg skal lige se, hvordan USA lukker (man er vel investeringsnørd), se om der er opdateringer på Facebook (det er der sjældent efterhånden), se om der er spændende nyheder på Twitter (det er der tit) og måske lige slutte med lidt TV2 News. Så er jeg klar til at sove.

LÆS OGSÅ: Smartphone ændrer din hjerne

Men måske er det ikke den bedste tilgang til det? I følge denne video, forvirrer lyset fra telefonen min hjerne og jeg får ikke så god en søvn. 

LÆS OGSÅ: Vi kan fokusere mindre end guldfisk

Måske det er tid til nye vaner omkring telefonen ved sengetid. Bare svært, for vi er jo afhængige af det gøjl. Og det er jo også praktisk for eksempel at læse på iPaden.

Få mail når der er nyt​

Lær mere om adfærdsøkonomi

  • Cover til Hulemænd i habitter af Jens Balle

    Hulemænd i habitter – 3. udgave

    kr. 99,00kr. 199,00
    Vælg muligheder

annonce