fbpx
Jens Balle har startet en podcast om investering

Jens Balle lancerer en podcast om investering og investorpsykologi!

Nu kan du blive klogere på investering og investorpsykologi når og hvor det passer dig! Med lanceringen af Investering på hjernen er der mulighed for at lære om investering og investorpsykologi i bilen, på cyklen, på gåture, på løbeturen, i motionscentret eller hvor du nu hører podcasts.

Jeg har gået rundt om den varme grød i et halvt års tid, men nu skal det være! Danmark – ja hele verden, men det er nok mest danskere, der har glæde af den – har fået en ny podcast om investering og investorpsykologi.

Podcast om investering og investorpsykologi med Jens Balle - Investering på hjernen

Der er meget stor interesse for investering og mange vil gerne lære mere om investering. Det har jeg kunnet mærke siden lanceringen af Når hulemænd investerer, der allerede er solgt i mere end 1.200 eksemplarer. Derfor vil jeg tale om investeringer og hvordan det påvirker os inde i hovedet i Investering på hjernen.

Nogle episoder vil være med mig alene og i andre vil jeg have en gæst med. Jeg vil forsøge at få gæster med forskellige baggrunde med, så det både bliver professionelle og almindelige investorer, og teoretikere og praktikere. Med mine egne mere end 30 års erfaring med de finansielle markeder, vil jeg tale med mine gæster om strategier, investeringserfaringer, og psykologiske aspekter, der påvirker os som investorer.

– Vi er ikke så rationelle, når vi investerer. Det er vigtigt at være opmærksom på og jeg vil gerne gå i dybden med nogle af disse emner.

Jeg har allerede linet en række gæster op, der kommer både fra finansielle virksomheder og det akademiske miljø.

Det bliver ikke en podcast med hotte aktietips og højaktuelle beretninger fra de finansielle markeder. Det er det langsigtede perspektiv, der sættes fokus på og vi taler mere om strategi end om timing.

Du kan læse mere om podcasten her, hvor du også komme med gode ideer til emner jeg skal kigge på eller gæster du gerne vil have med i podcasten.

Du finder Investering på hjernen, hvor du normalt lytter til podcast. Den er set hos Spotify, Podimo, Apple Podcast, Google Podcast og mange flere. Du kan også høre i playeren nedenfor ⬇️

Håber du vil følge med!

Få nyhederne direkte i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Koppen fra Investering på hjernen

    Investering på hjernen krus

    kr. 49,00
    Tilføj til kurv